Business in Brainport - Inspiratie- en netwerkevent op 6 april 2017

geplaatst op woensdag 8 maart 2017

Ondernemen in een razendsnel veranderende wereld. Het daagt uit om adaptief te zijn en snel en kundig te anticiperen op nieuwe ontwikkelingen. We nodigen je van harte uit voor het event Business in Brainport op 6 april aanstaande voor ondernemers in de high tech maakindustrie, die allemaal onderdeel zijn van onze unieke Brainport regio.
 

Wat kun je verwachten?Hans de Boer, voorzitter Vereniging VNO-NCW, komt de campagne 'NL Next Level' toelichten: een positieve toekomstvisie op Nederland inclusief een concrete investeringsagenda om ons land naar een 'next level' te brengen. Samenwerking tussen bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheden is daarbij nodig om de grote transities waar Nederland voor staat vorm te geven. En laten we daar in Brainport nou juist erg goed in zijn: Brainport brengt Nederland naar een 'next level'!
 

Na dit plenaire deel gaan we in groepen uiteen om dieper in te gaan op gezamenlijke uitdagingen, bijvoorbeeld rondom internationalisering, digitalisering, arbeidsmarkt en design. Dan maken we het vooral ook heel praktisch en concreet. Leren van elkaar en je netwerk uitbreiden. Stel je eigen programma samen door twee sessies te kiezen. De derde kiezen wij voor je: speeddaten met andere ondernemers.
 

Het volledige programma inclusief deelsessies volgt binnenkort, maar noteer 6 april van 18.30 - 22.30 uur in het DAF museum alvast in je agenda. Nu alvast aanmelden? Dat kan via deze link.  Archief