Brainport Eindhoven bij KSE en Berlingr

geplaatst op donderdag 1 november 2018

Vrijdag 26 oktober 2018 is de gemeenteraad, het college van B&W en het bestuur OBGB op uitnodiging van Brainport Eindhoven op bezoek geweest bij KSE Process Technology en Berlingr. Ze werden rondgeleid door deze mooie bedrijven en kregen te zien wat deze twee Kempische bedrijven te bieden hebben.

Een inspirerende middag die het belang van de industrie voor de gemeente Bladel weer op de kaart heeft gezet. Met zo’n 6000 tot 7000 arbeidsplaatsen op de bedrijventerreinen is het de grootste werkgever van de gemeente. Iets om trots op te zijn en uit te bouwen naar de toekomst toe in de vorm van een toekomstbestendige en slimme maakindustrie.
 

Jaarlijks publiceert Elsevier in samenwerking met Bureau Louter de uitgave Toplocaties. Op basis van een aantal gegevens stelt Bureau Louter scores vast voor drie economische punten; het aantal arbeidsplaatsen en de spreiding daarvan, de toegevoegde waarde van alle arbeid en het aantal startende bedrijven. De Kempen scoort een 7,5 en behoort daarmee tot de top 3 hardst groeiende regio's in Nederland in 2012 tot 2017.
 Archief