Brabantse Kempentrofee 2017: Kempenlef van RSZK genomineerd

geplaatst op maandag 6 november 2017

De vijf genomineerden voor de Brabantse Kempentrofee zijn bekend! De vijf initiatieven die dit jaar genomineerd zijn voor de Kempentrofee zijn: Kempenlef, Weidevarkens van Den Elshorst, Tussenheidproject, Groentenzaadteelt-De Beersch Hoeve en Brandstore Visit Oirschot.

De Brabantse Kempentrofee gaat naar een initiatief dat op een bijzondere manier bijdraagt aan de ontwikkeling en vernieuwing van de Kempenregio. Samenwerking zoeken met andere partijen uit de regio staat voorop. Op maandag 11 december a.s. tijdens een feestelijke uitreiking in de Sint-Petrus Basiliek in Oirschot wordt de winnaar bekend gemaakt (aanmelden via een e-mail naar deelname@brabantsekempen.eu). 

Kempenlef is een initiatief van OBGB-lidbedrijf RSZK en wil er voor zorgen dat ouderen langer thuis kunnen blijven wonen. De zorg richt zich op preventie, zelfredzaamheid en samenwerking. Kempenlef realiseert concrete en creatieve initiatieven om de groeiende zorgvraag van kwetsbare ouderen en mantelzorgers te ondersteunen. Stemmen is vanaf 13 november 2017 mogelijk op www.brabantsekempen.eu (hier is ook het programma t.z.t. inzichtelijk). Archief