Bijeenkomst Young Entrepreneurs bij ZENS Group

geplaatst op donderdag 16 februari 2017

Young Enterpreneurs - powered by OBGB - organiseert op vrijdag 31 maart 2017 (aanvang 15:30 uur) een bedrijfsbezoek aan ZENS Group, gevestigd aan High Tech Campus 10 te Eindhoven. Een bedrijfsbezoek voor en aan jonge Kempische ondernemers!
 

Bij een smartphone denk je meteen aan slim, handig en doordacht. Dat geldt niet voor de adapters om ze op te laden. En daar maakt ZENS korte metten mee! Brainport en broers; een markante combinatie. Na Philips, Van Doorne en de gebroeders Kerkhof (vooruit dan) lijkt het nu de beurt aan Erik en Johan Plasmans (geboren en getogen in Hapert) om naam te maken. Maak kennis met dit innoverende bedrijf en deze jonge ondernemers!
 

Alle jonge (tot plm. 35 jaar) ondernemers zijn van harte welkom. De middag bestaat uit een bedrijfsbezoek aan ZENS, rondleiding op de campus en een netwerkborrel.
 

Aanmelden: uiterlijk vrijdag 24 maart 2017 via een mail met opgaaf van naam en bedrijfsnaam naar info@obgb.nl. Vol = vol, deelname is gratis. Klik hier voor de uitnodiging.  Archief