Bijeenkomst vrouwennetwerk op woensdag 7 oktober 2015

geplaatst op vrijdag 4 september 2015

Na het succesvolle eerste Vrouwennetwerk OBGB dat plaatsvond op 27 mei jl., vindt op woensdag 7 oktober 2015 (aanvang 19:30 uur) de volgende bijeenkomst plaats. Het netwerk is bedoeld voor vrouwelijke ondernemers, ondernemende vrouwen, maar ook echtgenotes van ondernemers (OBGB-leden).

Daphne van Mourik van het Netwerkkleed zal de aanwezige dames begeleiden in een effectieve en ontspannen manier om met elkaar te netwerken. Het Netwerkkleed is een tool in de vorm van een tafelkleed dat ons op een creatieve manier een netwerkervaring zal verzorgen. Een ijsbreker. Tijdens dit ‘diner’ snijd je geen vlees aan maar een onderwerp. En je mag opscheppen, geen groenten maar over jezelf.

Voor-, hoofd- en nagerecht! De intieme setting opent een gesprek en de structuur zorgt voor verdieping. Het brengt balans tussen introvert en extravert, tussen formeel en informeel. Kortom, dit mag je niet misssen als ondernemende dame in de Kempen! Uiteraard wordt na afloop de mogelijkheid geboden om onder het genot van een hapje en drankje elkaar nog beter te leren kennen.

Vrouwennetwerk OBGB is te gast bij lidbedrijf Schippers, Ronddeel 12 te Bladel. We starten om 19:30 uur en het aantal plaatsen is beperkt. Aanmelden is mogelijk via Ingrid Beerens van OBGB (info@obgb.nl), met vermelding van naam en bedrijfsnaam, mailadres en telefoonnumer. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname, een bevestiging van je aanmelding volgt per mail.Archief