Ben jij een jonge ondernemer uit de Kempen? Explore your talent! Save the date!

geplaatst op donderdag 22 augustus 2013

Persoonlijke vaardigheden zijn van doorslaggevend belang voor zakelijk succes. WTC·E Young Professional biedt jonge ondernemers graag de kans om te groeien en zo alles uit hun talenten te halen met de WTC·E Academy.

 

Donderdag 29 augustus a.s. lanceert WTC·E Young Professionals the WTC·E Academy. In samenwerking met de ZP groep is ‘Explore Your Talent’ ontwikkeld. Een uniek en dynamisch programma met inspirerende sprekers op aansprekende locaties. Een gelegenheid om samen met andere Young Professionals te leren, feedback te ontvangen en zo meer uit jezelf halen. In de prachtige tuin van de Hofstee in Bladel maken de leden van WTC·E Young Professionals tevens kennis met de jonge ondernemers uit de kempen. Jonge ondernemer, Rob van der Veeken deelt deze middag graag zijn passie voor koken en de Kempische gastvrijheid.Tijdens dit event wordt er via tafelschikking kennis gemaakt met de jonge ondernemers uit de Kempen in ontspannen sfeer en wordt er genoten van overheerlijke creatieve hapjes van de Hofstee.

 

Programma

17.00 uur          Ontvangst in de sfeervolle tuin

17.30 uur          -Welkomstwoord

                        -Explore Your Talent

                        -De uitdaging van de Hofstee

18.30 uur          Meet & greet met young professionals uit de Kempen

19.30 uur          Finish

 

Locatie

Restaurant de Hofstee,  Sniederslaan 121 Bladel


Aanmelden

Dit event wordt aangeboden aan members van WTC·E Young Professionals. Nog geen member, maar wel geïnteresseerd in WTC·E Young Professionals? Dan ben je toch van harte welkom om deel te nemen aan deze bijeenkomst. Deelname kosten bedragen €15,- excl. BTW. Zodra je besluit om lid te worden, zullen de kosten van dit event in mindering worden gebracht. Je kunt je aanmelden via www.wtce.nl. Klik hier voor meer informatie.Archief