Belangrijk ISK Nieuws

geplaatst op vrijdag 21 december 2012

Raamovereenkomst arbodienstverlening met CZ
De werkgroep arbo en het bestuur van ISK hebben zich de afgelopen maanden gericht op het afsluiten van een nieuwe raamovereenkomst op het gebied van arbodienstverlening. Diverse partijen zijn benaderd, waarna de aanbiedingen met elkaar zijn vergeleken. Essentieel in dit traject zijn:
- Aanwezigheid van een casemanager en arboarts op de bedrijventerreinen.
- Interessante en marktconforme tarieven voor pakketten en vormen van dienstverlening.
- Een betrouwbare en actieve partner op arbogebied.
CZ is de partij waarmee de raamovereenkomst ondertekend zal gaan worden. Wij hebben alle vertrouwen in deze nieuwe ISK dienstverlener en zullen in de loop van januari 2013 meer inhoudelijke informatie over dit project toesturen aan de bij ISK aangesloten bedrijven. Voor vragen kan men contact opnemen met Gabriëlle Couwenberg van CZ of een van haar collega's (telefoonnummer 076-5243471).
Dat is in ieder geval aan te bevelen, voor die lidbedrijven die de bestaande arbo overeenkomst opgezegd hebben.
 

Raamovereenkomst Schoonloopmatten met Wasserij Steensel
ISK heeft per 1 januari 2013 een raamovereenkomst gesloten met lidbedrijf Wasserij Steensel ten behoeve van de verkoop, de verhuur en het wassen van schoonloopmatten. Na een uitgebreide vergelijking heeft ISK met Wasserij Steensel bijzonder interessante prijzen vast kunnen leggen voor koop-, was- en huurprijzen in de diverse uitvoeringen. Wasserij Steensel kan uiteraard ook in overleg matten leveren met uw eigen (bedrijfs)logo. Begin 2013 zal meer informatie volgen.
Alle bestaande klantrelaties die bij ISK aangesloten zijn, maken per 1 januari 2013 automatisch gebruik van de speciale tarieven. Mocht u daarover vragen hebben, dan kunt u in januari 2013 contact opnemen met Wasserij Steensel, telefoonnummer 0497-512332.
 Archief