Bedrijfsbezoek Van Ham Tenten & Podia

geplaatst op vrijdag 31 januari 2020

We blikken terug op een fantastisch bedrijfsbezoek aan Van Ham Tenten & Podia B.V. met  ruim 130 OBGB-lidbedrijven. Speciale dank aan Martijn van den Broek en zijn Helden voor de gastvrijheid en de rondleidingen! 

Dit alles werd gecombineerd met een krachtige en bondige presentatie door Tommy Huijbregts en Dennis Huijbregts over het glasvezelnetwerk van Brofiber en een paneldiscussie over duurzaamheid onder leiding van Richard Theuws. Het nieuwe pand van Martijn van den Broek is energieneutraal, waarbij hij ook voor relatief eenvoudige oplossingen heeft gekozen. Wethouder Fons d'Haens gaf aan vooral voor een versoepeling van de regels omtrent duurzame energiekwesties te kiezen. Dave Lusthof van Cinergie bezoekt veel bedrijven waarbij zonder al te veel investeringen toch fraaie besparingen vallen te behalen. 

In de prachtig aangeklede feestlocatie met foodtrucks van H&R Catering werd door de ondernemers gezellig afgesloten onder het genot van een hapje en drankje. Een topavond met hart en zeil! Archief