Bedrijfsbezoek OBGB aan VDL VDS Technische Industrie

geplaatst op maandag 12 november 2018

Ondernemersvereniging OBGB nodigt lidbedrijven van harte uit op woensdag 21 november  2018 voor een bedrijfsbezoek aan lidbedrijf VDL VDS Technische Industrie, Industrieweg 29 te Hapert. De ontvangst vindt plaats om 15:30 uur, waar na een presentatie door Managing Director Pieter Aarts een rondleiding volgt in het indrukwekkende bedrijf dat gespecialiseerd is in stampwerk. Klik hier voor de uitnodiging. 

VDL VDS Technische Industrie combineert snij-, buig- en trekbewerkingen in één gereedschap en kan ook extra delen zoals nuts, inserts of draadvormen toevoegen in een stempel. VDL VDS Technische Industrie legt zich toe op middelgrote en grote series van soms eenvoudige, maar meestal complexe metaaldelen, enkelvoudig of samengesteld, waarvoor minimale toleranties gelden. Het bedrijf typeert zich door een groot aanbod van disciplines, waardoor opdrachtgevers in VDL VDS één loket voor een diversiteit aan metaal- en mechanische bewerkingen.
 


Wij verwachten hiermee wederom een interessant middagprogramma te bieden. Graag ontvangen wij aanmeldingen per mail voor vrijdag 16 november a.s. aan het secretariaat (info@obgb.nl) met vermelding van bedrijfsnaam, contactgegevens en persoonsnaam. In verband met een maximum van 50 personen kunnen wij slechts één vertegenwoordiger per OBGB-lidbedrijf verwelkomen (op volgorde van binnenkomst). 
 Archief