Bedrijfsbezoek aan VDL Containersystemen te Hapert

geplaatst op donderdag 19 september 2013

Per post zijn alle lidbedrijven geinformeerd over het OBGB Bedrijfsbezoek dat plaatsvindt op:
Donderdag 3 oktober 2013 om 15:30 uur
aan VDL Containersystemen B.V., Industrieweg 21 te Hapert.
De ontvangst vindt plaats om 15:30 uur, waar u na een woord van welkom rondgeleid wordt in de moderne fabriek waar containerhandlingsystemen worden geproduceerd.

De bijeenkomst krijgt daarna een vervolg door middel van een korte presentatie over Stichting Techniekportaal, een initiatief van het Kempisch Ondernemers Platform (KOP). Uiteraard wordt de bijeenkomst afgesloten met een informele borrel en een gezellig samenzijn.

VDL Containersystemen ontwikkelt, produceert en verkoopt een breed scala aan containerhandlingsystemen en is gespecialiseerd in haakarm-, portaalarm- en kabelinstallaties, containeraanhangers en containers voor vrachtwagens, trailers en landbouwvoertuigen. Voor de overslag van ISO containers worden spreaders en AGV’s gemaakt. Het bedrijf kwam onlangs nog in het nieuws vanwege het feit dat opnieuw een order ontvangen werd van ECT Delta Terminal voor het maken van hybride VDL AGV’s (Automatische Geleide Voertuigen) voor de Rotterdamse haven.

Graag ontvangen wij aanmeldingen per mail  vóór donderdag 26 september a.s. aan het secretariaat (info@obgb.nl) met vermelding van bedrijfsnaam, contactgegevens en namen van de personen die aanwezig zijn.Archief