Al aangemeld voor de Beursvloer van donderdag 19 juni ?

geplaatst op donderdag 12 juni 2014

Op donderdag 19 juni a.s. vindt voor de tweede keer de Beursvloer gemeente Bladel plaats; het podium voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Vooral ook voor ondernemers!

Volgens de deelnemende ondernemers en maatschappelijke organisaties biedt de Beursvloer tal van nieuwe contacten door middel van het ruilen van diensten en goederen met gesloten beurs. Het is buitengewoon goed om de relaties binnen de gemeente te verbeteren; maatschappelijk verantwoord ondernemen wordt steeds belangrijker.

De Beursvloer gemeente Bladel wordt georganiseerd in de Praktijkschool van het Pius X-College in Bladel. Vanaf 16.00 uur start de dynamische markt waar ondernemers en maatschappelijke organisaties met gesloten beurs kunnen handelen in maatschappelijke behoeften.Voor meer informatie: www.beursvloergemeentebladel.nl. Aanmelden voor deelname kan via de website en is gratis. Dat kan ook als er geen concreet idee is voor een aanbod of vraag en u toch graag wil meedoen. U kunt dan contact opnemen met de werkgroep via info@beursvloergemeentebladel.nl of met Hetty Maas (hetty@obgb.nl). Archief