Aanmelden mogelijk tot en met vrijdag 23 september 2016

geplaatst op maandag 19 september 2016
Beste Young Entrepreneurs,

A.s. dinsdag 27 september zal het 'Expert-uurtje' plaatsvinden. In deze mail vind je wat extra informatie over deze activiteit.

Waarschijnlijk herkennen jullie het allemaal wel. Als jonge ondernemer loop je nu eenmaal zo nu en dan tegen een uitdaging aan. Dit kan op juridisch gebied zijn, maar ook op financieel gebied of bijvoorbeeld op het gebied van het aannemen van personeel. Dat is dan ook precies de reden waarom we deze activiteit organiseren. François Hendrikx van LDE Accountants zal bij deze activiteit zijn ervaringen delen op juridisch, fiscaal en financieel gebied. Hierbij wordt gefocust op aspecten die voor jonge ondernemers interessant zijn.

Het leukste is natuurlijk om enkele vraagstukken van onze eigen leden te behandelen. Daarom willen we jullie vragen om uiterlijk donderdag 22 september om 17:00 u een vraagstuk in te sturen naar ruud@jamwerkt.nl. Dit kan bijvoorbeeld te maken hebben met het aannemen van personeel, fiscale zaken, nieuwe wetgeving op het gebied van de loonadministratie of bijvoorbeeld 'Hoe ga ik om met een klant die failliet dreigt te gaan?'.

Wat: Expert-uurtje
Waar: De Oude Jongensschool, Kerkstraat 25, 5527 EE Hapert
Wanneer: Dinsdag 27 september, 16.00 uur tot ongeveer 18:00/18:30u

Geef je op voor deze activiteit door uiterlijk vrijdag 23 september a.s. een e-mail te sturen naar info@obgb.nl met vermelding persoons- en bedrijfsnaam en contactgegevens (bij voorkeur ook n.a.w. gegevens, zodat we deze kunnen opnemen in ons systeem).

Weet je nog andere Young Entrepreneurs die we zouden kunnen uitnodigen, laat het ons weten! We hopen jullie allemaal te zien op dinsdag 27 september!

P.s. Vergeet niet een vraag(stuk) in te sturen naar ruud@jamwerkt.nl o.v.v. 'Vraagstuk Expert-uurtje'.

Met vriendelijke groet,
Ruud Schippers – JAM
Ilse Daniels - Market-it


Archief