9e Editie Ondernemerscafe gemeente Bladel

geplaatst op donderdag 11 april 2013

De 9e editie van het Ondernemerscafé wordt gehouden op 24 april 2013 vanaf 19.30 uur in Cultureel Centrum ‘Den Herd’, Emmaplein 4, te Bladel. Het thema van de avond is: ‘De kracht van samenwerking’ - ‘De ondernemer is dood. Leve de onderneming.’
 

Gastsprekers tijdens de avond zijn:
- Imke Carsouw- Huizing, directievoorzitter van Brainport Development, over ‘De strategie van Brainport’.
- Peter Smits, eigenaar Smits Machinefabriek B.V., voorzitter VICV en lid Brainport Industries over ‘De kracht van samenwerken’.
- Eduard Biekens, managing director Louwers- Hanique te Hapert, over ‘Samenwerken in de regio’.
 

Brainport, Europese toptechnologieregio van formaat, omvat Zuidoost-Brabant en is de spil van een netwerk dat zich over Zuidoost-Nederland en de landsgrenzen uitstrekt. Kern hierbij is de regio Eindhoven, met circa 740.000 inwoners en 400.000 arbeidsplaatsen. Brainport bedenkt, maakt en verkoopt de ‘producten van morgen’ en levert daarmee een onmisbare bijdrage aan de Nederlandse economie. Het economisch succes van Brainport is het resultaat van samenwerking, regionaal en internationaal, tussen topwetenschappers uit allerlei disciplines. Of het nu gaat om kennisindu-strie, maakindustrie, producenten, designers en marketeers en tussen concurrenten.
 

Het tweede deel van de avond biedt u de ruimte om in contact te komen met uw medeondernemers.Heeft u interesse, meld u dan vóór 18 april 2013 aan bij Christel Rampen van de gemeente Bladel via c.rampen@bladel (per bedrijf maximaal 2 personen). Het Ondernemerscafé wordt georganiseerd door de Ondernemersvereniging Bedrijventerreinen Gemeente Bladel (OBGB), Ondernemersvereniging Bladel (OVB), MKB Hapert- Hoogeloon, Land van de Zaligheden, Zuidelijke Land- en Tuinbouworganisaties (ZLTO) en de gemeente Bladel.
 

Voorafgaand aan het Ondernemerscafé vindt, voor bedrijven die lid zijn van de OBGB, de Algemene Leden Vergadering plaats, aanvang 17.00 uur. Dit jaar extra feestelijk vanwege het 10-jarig bestaan van de onder-nemersvereniging.Archief