8e editie Ondernemerscafé gemeente Bladel

geplaatst op dinsdag 6 november 2012

De 8e editie van het ondernemerscafé wordt gehouden op 21 november 2012 vanaf 20.00 uur in het Auditorium van de Rabobank, Markt 7 te Bladel. Het thema van de avond is: “De Brabantse Kempen”


Bedrijfsleven en gemeenten hebben samengewerkt in het project ‘Branding De Brabantse Kempen’, met als resultaat dat op 15 juni 2012 de lancering van het beeldmerk en de promotiefilm van onze Brabantse Kem-pen heeft plaatsgevonden. Burgemeester Swachten zal een korte toelichting geven op het gevolgde proces en de vervolgstappen.


Ook topbedrijven uit onze regio leveren een belangrijke bijdrage aan het beeld van De Brabantse Kempen. Academy Bartels, gevestigd in Hooge Mierde, is een internationaal topsport paardenbedrijf met internationale uitstraling. De economische spin off van de Academy voor de regio zorgde ervoor dat zij winnaar werden van de ‘subsidietender’ van de provincie Noord Brabant. 
 

Twee generaties van de familie Bartels, vader Joep Bartels en dochter Imke Schellekens- Bartels, leggen uit wat Academy Bartels doet. Daarnaast gaat Imke in op haar ervaringen als tweevoudig Olymisch deelneemster, winnaar zilver medaille in Peking. Ook wordt er meer over het Rabo Talentenplan verteld dat veel overeenkomsten heeft met talentscouting en -begeleiding in het bedrijfsleven.
 

Het tweede deel van de avond biedt u de ruimte om in contact te komen met uw medeondernemers. Het netwerkgedeelte vindt plaats in Japans Restaurant Nagova, Markt 3 te Bladel. 
 

Hebt u interesse, kunt u zich vóór 14 november aanmelden bij Christel Rampen van de gemeente Bladel via c.rampen@bladel (per bedrijf maximaal 2 personen).  Het Ondernemerscafé wordt georganiseerd door de Ondernemersvereniging Bedrijventerreinen Gemeente Bladel (OBGB), Ondernemersvereniging Bladel (OVB), MKB Hapert- Hoogeloon, Land van de Zaligheden, Zuidelijke Land- en Tuinbouworganisaties (ZLTO) en de gemeente Bladel.Archief