7e Editie Ondernemerscafé gemeente Bladel met Erik van Loon

geplaatst op donderdag 26 april 2012

Alle ondernemers uit de gemeente Bladel zijn van harte uitgenodigd voor de 7e editie van het Ondernemers-café.

Wanneer: 10 mei 2012
Waar:  Recreatiepark De Achterste Hoef, Troprijt 10 te Bladel
Aanvang: 20.30 uur (ontvangst vanaf 20.00 uur).

Het thema van de avond is: ‘Veertig jaar familiebedrijf: Van Vlees en Bloed’ - ‘Passie voor hobby: De Dakar Rally’


Gastspreker van de avond is Erik van Loon, algemeen directeur Van Loon Vlees en Dakar Rally coureur. Als Kempisch ondernemer geeft hij een presentatie over het familiebedrijf Van Loon Vlees (ruim 900 medewerkers) en zijn deelname aan de fameuze Dakar Rally. Passie voor ondernemen en passie voor sport liggen dicht bij elkaar. Dit zal blijken uit zijn verhaal, maar ook uit zijn antwoorden op de vragen door de aanwezigen gesteld kunnen worden. Een unieke kans om het verhaal te horen van deze gepassioneerde ondernemer!
 

Het tweede deel van de avond biedt u de ruimte om in contact te komen met uw medeondernemers. Tijd om te netwerken!

Hebt u interesse, meldt u dan aan bij Christel Rampen van de gemeente Bladel via c.rampen@bladel (per bedrijf maximaal 2 personen). U kunt zich aanmelden tot uiterlijk 1 mei 2012.
 

Het Ondernemerscafé wordt georganiseerd door de Ondernemersvereniging Bedrijventerreinen Gemeente Bladel (OBGB), Ondernemersvereniging Bladel (OVB), MKB Hapert- Hoogeloon, Land van de Zaligheden, Zuidelijke Land- en Tuinbouworganisaties (ZLTO) en de gemeente Bladel.
 

Voorafgaand aan het Ondernemerscafé vindt, voor bedrijven die lid zijn van OBGB, de Algemene Leden Vergadering plaats. Naast het officiële gedeelte, wordt de felbegeerde KVO/OBGB trofee uitgereikt door burgemeester Swachten. OBGB-leden kunnen zich hiervoor opgeven via info@obgb.nl tot uiterlijk 1 mei 2012.Archief