19e Editie Ondernemerscafe op Landgoed Ten Vorsel: Veehouderij van de toekomst

geplaatst op zondag 28 oktober 2018

Op dinsdag 27 november 2018 (aanvang 20:00 uur) vindt de 19e editie van het Ondernemerscafé gemeente Bladel plaats. Alle ondernemers uit de gemeente Bladel zijn van harte welkom op Landgoed Ten Vorsel te Bladel. De avond zal geopend worden met het verhaal rondom het landgoed en de legende van de Zwarte Kaat. Aansluitend neemt Twan de Bie van de PALI Group u mee op weg naar de 'Veehouderij van de toekomst'. 

PALI Group, in 1959 opgericht als Paridaans- Liebregts B.V., heeft echte Kempische roots. Sinds dit jaar zijn ze dan ook opnieuw gevestigd in De Kempen, en wel in Bladel, als Jabba Mest B.V., een nieuwe onderneming en van dezelfde eigenaren als PALI Group. Onder andere middels innovatieve, boerderijgebonden mestverwerking leveren zij een belangrijke bijdrage aan de veehouderij van de toekomst. Twan de Bie, woordvoerder bij PALI Group en directeur van Jabba Mest, praat u bij over de interessante ontwikkelingen.

Aanmelden is mogelijk (per bedrijf maximaal 2 personen, die verbonden zijn aan het bedrijf) via de site van de gemeente Bladel: 
https://www.bladel.nl/ondernemer/ondernemerscafe_43028/. Klik hier voor de uitnodiging. Archief