Juridisch advies door DijkmansBergJeths

Veel informatie ligt tegenwoordig voor het oprapen, met name op het internet. In sommige gevallen kunt u daarmee uit de voeten, maar zeker niet altijd. Door de bomen ziet u soms het bos niet meer of u beschikt gewoon niet over de tijd om alle informatie door te nemen. Een advocaat kan ik dit geval snel duidelijkheid geven. De experts van RightNow staan dan voor u als OBGB-lid klaar.


Hoe werkt het?
U kunt als OBGB-lid vrijblijvend uw vraag stellen door telefonisch contact op te nemen. De eerste 60 minuten zijn gratis. RightNow hanteert geen vast spreekuur, u belt wanneer het u schikt! U wordt rechtstreeks doorverbonden met één van onze experts. Liever per e-mail contact? Dat kan ook. 

 

Expert
Wat kan RightNow voor u betekenen? Om te beginnen is het prettig om direct en to-the-point met een expert te sparren over uw kwestie. Zo wordt het probleem inzichtelijk. Samen komt u tot een concreet actieplan waar u mee verder kunt.

 

Wacht in geen geval te lang met het ondernemen van actie. Voordat u het weet wordt uw kwestie een écht probleem. RightNow staat te allen tijde voor u klaar. Maak daar dus gebruik van!

 

Wie krijg ik aan de lijn?
RightNow is een initiatief van DijkmansBergJeths advocaten.  Een kantoor met specialismen o.a. op het gebied van ondernemingsrecht, arbeidsrecht, vastgoedrecht, insolventierecht en familierecht. U kunt voor vrijwel al uw kwesties bij RightNow terecht.


DijkmansBergJeths werkt samen met 35 advocaten die hun kennis, analytisch vermogen en een dosis gezond verstand inzetten om voor u tot de beste oplossing te komen.


Contactgegevens
Neem vrijblijvend contact op met:
T: 0497 360 460
M: rightnow@dijkmansbergjeths.eu
Meer informatie: http://dijkmansbergjeths.eu/nl/contact


Deze helpdesk is met name bedoeld voor korte inhoudelijke vragen, met de beantwoording waarvan wij u op weg kunnen helpen. Indien u nadien nog verdere juridische bijstand behoeft dan verlenen wij u die uiteraard graag op de voor ons gebruikelijke wijze.← Terug naar leden voor leden