Leden voor Leden
 

OBGB-lidbedrijven maken kosteloos en vrijblijvend gebruik van de voordelen die op deze Leden voor Leden-pagina door leden gepromoot worden. Heeft u een interessant aanbod voor uw mede-lidbedrijf, bent u minimaal 1 jaar lid van OBGB en bovendien gevestigd in gemeente Bladel? Meld uw aanbod dan via hetty@obgb.nl.

 

SEO Specialist de Kempen: Korting op pakketprijzen

Bram Waarma van SEO Specialist de Kempen biedt leden van OBGB een korting van 15% op de pakketprijzen. Beter gevonden worden in Google, meer bezoekers en een hoger rendement halen uit je website. Dit kan op verschillende manieren, denk aan je bedrijfspagina op Google of social media zoals Facebook of Google+. Maar het allerbelangrijkste is het optimaliseren van je website, oftewel zoekmachineoptimalisatie.

Lees meer →

Giftbox restaurant Crijns

De parel van de Kempen. Zo staat restaurant Crijns in de wijde omgeving bekend. Het is op deze bijzondere plek in Bladel waar gastvrijheid, gezelligheid en gastronomie samen komen. Deze unieke ervaring kun je nu ook thuis ervaren! Met ‘taste by CRIJNS’ kies je voor eerlijke, ambachtelijke producten die met liefde zijn bereid. Om van een gewone avond een magisch moment te maken. 

Lees meer →

ABC Olie, leverancier van Shell GTL Fuel

OBGB-lidbedrijf ABC Olie is officieel brandstoffen en smeermiddelen distributiepartner van Shell Nederland Verkoopmaatschappij. Daarnaast levert het bedrijf onder de naam ABC Smeertechniek diensten aan de industrie. ABC Olie bezit ook een aantal tankstations, waaronder een (zakelijk) onbemand tankstation op bedrijventerrein de Sleutel en levert sinds kort Shell GTL Fuel, een schoner alternatief voor diesel. OBGB-leden maken gebruik van zeer scherpe prijzen. 

Lees meer →

Juridisch advies door DijkmansBergJeths

RightNow. Uw helpende hand bij juridische vraagstukken. Conflicten en dilemma’s lost u als ondernemer natuurlijk het liefst zelf op. Maar soms komt u er alleen niet uit. De helpdesk RightNow van advocatenkantoor DijkmansBergJeths biedt voor leden van OBGB  uitkomst. RightNow voorkomt dat uw vraagstuk een écht probleem wordt!  

Lees meer →