OBGB Vrouwennetwerk

Vrouwennetwerk OBGB:
Hét vrouwennetwerk in de Kempen

In 2016 is op initiatief van ondernemers Yvonne Moeskops, Marjon Borgmans en Hetty van der Hamsvoort in samenwerking met OBGB de eerste bijeenkomst georganiseerd voor vrouwelijke ondernemers en ondernemende partners van ondernemers uit de Kempen.

Het vrouwennetwerk is ontstaan vanuit de behoefte om met vrouwen van gedachten te wisselen over zaken doen. Met als doel persoonlijke groei en ontwikkeling, samen werken, samen doen en netwerken. Waarbij gezelligheid niet uit de weg gegaan wordt!

Er worden jaarlijks twee bijeenkomsten georganiseerd, op locatie bij een Kempische ondernemer en bieden vrouwen een platform om te werken aan persoonlijke ontwikkeling maar ook om elkaar te leren kennen. De afgelopen jaren zijn 10 edities georganiseerd met uiteenlopende thema’s als ‘Spreek jij mijn taal?, ‘Maak van je shit een hit’, ‘Knockout….!’, ‘Commotie bij Crijns’ en ‘Panne onder manne’.

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname en het is niet noodzakelijk om lid te zijn van OBGB. Aanmelden voor het ontvangen van het laatste nieuws en uitnodigingen is mogelijk via een e-mail naar info@obgb.nl.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

(Door je gegevens in te vullen, schrijf je je in voor de OBGB nieuwsbrief. Uw gegevens zullen behandeld worden conform ons Privacybeleid.)