ArchiefLaatste nieuws

dinsdag 29 september 2020

Ontmoetingen

Lees bericht →
dinsdag 29 september 2020

Gebruik van mondkapjes in publieke ruimtes - Gemeente Bladel

Lees bericht →
woensdag 23 september 2020

Update Arbeidsmarkt de Kempen - Webinar Arbeid Juridische Dienstverlening UWV

Lees bericht →

Aanmelden nieuwsbriefArchief nieuwsbrief

Klik hier voor de OBGB folder

Motortocht OBGB 24 juni 2017

Op zaterdag 24 juni 2017 werd speciaal voor de motorrijdende OBGB leden een motortoertocht georganiseerd. Afgaande op alle sterke motorpraatjes van de vele "motormuizen" onder OBGB leden (veelal bij een glas bier) was er een redelijk grote opkomst verwacht voor deze gezelligheidsrit.

Helaas konden Hetty van Hamsvoort en Ingrid Beerens in gezelschap van begeleider Roel van Heugten toch maar zes deelnemende motoren uitzwaaien. Start was bij De Poort van Brabant in Hapert en na koffie en appelflappen werd een start gemaakt. Walter Sleegers wees de overige rijders; Diana Moeskops (op Harley Davidson), John Moeskops, Jan Kerkhof, Wim van Eijk en Bob van Soolingen, de mooiste weg door de Belgische Kempen naar bedevaartsoort Scherpenheuvel.
Aldaar werd er genoten van koffie en uitsmijters zodat men weer voldaan en onder indruk van de mooie grote kerk met de Madonna aan de terugweg kon beginnen.

Eindpunt was Mountian Oak oftewel Bergeijk waar de altijd vrolijke Yvette van Heugten haar lunchroom "Tante Thee" aan de Markt runt. Met een lekkere bak koffie en smakelijke tosti werd gezellig nagekaart over deze toch wel erg gezellige 'OBGB Motordag', die zeker een vervolg en meer deelnemers verdient. Die zijn natuurlijk van harte welkom de volgende keer!