ArchiefLaatste nieuws

dinsdag 29 september 2020

Ontmoetingen

Lees bericht →
dinsdag 29 september 2020

Gebruik van mondkapjes in publieke ruimtes - Gemeente Bladel

Lees bericht →
woensdag 23 september 2020

Update Arbeidsmarkt de Kempen - Webinar Arbeid Juridische Dienstverlening UWV

Lees bericht →

Aanmelden nieuwsbriefArchief nieuwsbrief

Klik hier voor de OBGB folder

Livestream OBGB: Ondernemen op 1,5 meter afstand 14 mei 2020

Op 14 mei 2020 vond een livestream OBGB plaats met het thema OBGB: Ondernemen op 1,5 meter afstand. Kijk naar deze opname met veel positiviteit, inspirerende verhalen en mooie ideeën van OBGB ondernemers: https://www.youtube.com/watch?v=UNLXDhK5tmw
 

Dank aan Anne-Marie Fokkens voor de professionele begeleiding. Ondernemers Anton van Limpt van Bestronics BV Veldhoven (en vice-voorzitter OBGB), Roel van Heugten van Metaal Flex Nederland B.V., Martijn van den Broek van Van Ham Tenten & Podia B.V. en Guus Schippers van MS Schippers | Passion for Farming zijn vooral bezig met nieuwe ontwikkelingen, stellen zich flexibel op en richten zich op de kansen die er zijn. Het helpt niet om elke dag naar het 8 uur journaal te kijken, want daar worden we niet vrolijk van.
 

Ook kwam een betrokken burgemeester Gemeente Bladel Remco Bosma aan het woord die voorstander is van extra steun aan start ups, samenwerking met Brainport (ecosysteemgedachte) en vanuit het crisisteam bezig is met aandacht voor korte en lange termijn problemen in de regio. Hij voelt zich zowel burgemeester als burgervader en heeft brieven geschreven naar ondernemers, inwoners en kinderen in zijn gemeente. Zijn advies: maak er wat van!