ArchiefLaatste nieuws

dinsdag 29 september 2020

Ontmoetingen

Lees bericht →
dinsdag 29 september 2020

Gebruik van mondkapjes in publieke ruimtes - Gemeente Bladel

Lees bericht →
woensdag 23 september 2020

Update Arbeidsmarkt de Kempen - Webinar Arbeid Juridische Dienstverlening UWV

Lees bericht →

Aanmelden nieuwsbriefArchief nieuwsbrief

Klik hier voor de OBGB folder

Goed bezocht Ondernemerscafé Gemeente Bladel

Op woensdag 21 november 2012 vond de 8e editie van het Ondernemerscafé gemeente Bladel plaats. Het thema van deze avond was: ‘De Brabantse Kempen’. Bijna 180 ondernemers kwamen samen in het auditorium van de Rabobank om te luisteren naar de gastsprekers Joep Bartels en Imke Schellekens - Bartels van Landgoed Culitsrode. Een landgoed waar naast 45 stallen, 2 binnen- en buitenmaneges en een hotel niet alleen een trainingscomplex, maar ook een evenemententerrein aanwezig is.


De avond werd geopend met de uitreiking van het certificaat Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO). Burgemeester Swachten, Rien van der Vleuten (voorzitter MKB Hapert) en vertegenwoordigers van de politie en brandweer ontvingen uit handen van Ton Meuwissen (HBD) het certificaat. Deze vier partijen hebben zich aan elkaar verbonden om het centrum van Hapert schoon, heel en veilig te houden.
 

Na de inleiding door burgemeester Swachten over het project ‘Branding De Kempen’ en uitleg over de verdere uitrol hiervan onder het Huis van de Brabantse Kempen (nu Streekhuis Kempenland) met als brandmanager Peter van Overdijk, vertelden Joep Bartels en Imke Schellekens - Bartels over de Academy Bartels in Hooge Mierde. In een aansprekend verhaal vertelden zij over de samenhang en overeenkomsten van top-sport, ondernemen en de Olympische Spelen. De Bartels Academy heeft een eigen TalentenKijkwijzer ont-wikkeld om te analyseren hoe men, op basis van zes pijlers; namelijk techniek, kennis, presteren, omgaan met druk, manager/ ondernemerschap en teambuilder, beter kan worden. Doelen worden hierbij gesteld om gemotiveerd te worden en blijven. Het allerbelangrijkste wat je echter moet hebben om topsport te beoefe-nen of een goed ondernemer te zijn is volgens Joep Bartels: Plezier in hetgeen wat je doet!

 

Klik hier voor het artikel in PC55 over het Ondernemerscafe of kijk op www.pc55.nl