ArchiefLaatste nieuws

dinsdag 29 september 2020

Ontmoetingen

Lees bericht →
dinsdag 29 september 2020

Gebruik van mondkapjes in publieke ruimtes - Gemeente Bladel

Lees bericht →
woensdag 23 september 2020

Update Arbeidsmarkt de Kempen - Webinar Arbeid Juridische Dienstverlening UWV

Lees bericht →

Aanmelden nieuwsbriefArchief nieuwsbrief

Klik hier voor de OBGB folder

Algemene Leden Vergadering OBGB 27 maart 2019: CoTrans winnaar KVO/OBGB-Trofee

Tijdens de algemene ledenvergadering van OBGB op 27 maart jl. in het auditorium van Rabobank De Kempen heeft burgemeester Remco Bosma van de gemeente Bladel de KVO/OBGB-Trofee 2019 uitgereikt aan CoTrans, gevestigd aan de Diamantweg 68 te Hapert. Ruim 40 lidbedrijven waren getuige van de toekenning van de KVO/OBGB-Trofee die dit jaar voor de tiende keer werd uitgereikt.


CoTrans, voorheen gevestigd in Reusel-De Mierden, is sinds januari 2017 verhuisd naar het Kempisch Bedrijvenpark en ontzorgt bedrijven door middel van 24-uur pallet/lengte distributie Benelux, spoed transporten en warehousing.  CoTrans kenmerkt zich vooral door het feit dat het een onafhankelijke transportonderneming is, die met ruim 34 (vracht)wagens en trailers goederen vervoert en daarbij geen gebruik maakt van depots of netwerken. Verladen wordt tot een absoluut minimum beperkt en daarmee wordt gezorgd voor een hoge leverbetrouwbaarheid. Met een modern wagenpark, een up-to-date warehouse en kundig personeel wordt aan de logistieke vraag van klanten voldaan: Uw transport, onze zorg!


Eigenaar/directeur Patrick Coppens nam de prijs in ontvangst, nadat Renier Saris, lid van het KVO bedrijvenpreventie team, uitgebreid toelichtte waarom juist CoTrans de prijs verdiende. In totaal tien genomineerde bedrijven zijn tijdens een tweetal schouws beoordeeld op de vier deelgebieden opslag, omgeving, voertuigen en gebouw. Renier Saris: ‘M.n. het goed onderhoud van het pand en het bijzonder fraaie buitenterrein met strak hekwerk gaf de doorslag. Ook is sprake van goede camera beveiliging en het terrein ziet er bovendien erg netjes uit.’ Patrick Coppens was aangenaam verrast en verheugd door de prijs: ‘Er wordt bij CoTrans hard gewerkt maar er is uiteraard ook aandacht voor veiligheid en netheid. Een erkenning dus vooral voor onze mensen!’. CoTrans was in 2018 ook al genomineerd maar nam deze keer de prijs mee naar huis.
CoTrans B.V.

Fotografie: Imca van de Weem Photography